Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen, 13-03-2007

Inhalen in dichte mist: vier gewonden

BEILERVAART Dinsdagochtend zijn bij een ernstig verkeersongeval op de Beilervaart vier mensen gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee autos betrokken. Een 21-jarige man uit Hoogersmilde haalde, in zeer dichte mist, een personenauto in. Tijdens zijn inhaalmanoeuvre botste hij frontaal op een tegemoet komende auto. De 31-jarige bestuurster en haar twee kinderen raakten hierbij gewond. Het jongste kind werd met ernstige klachten door het Mobiel Medisch Team overgebracht naar het UMC Groningen. De overige slachtoffers zijn per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis in Assen. (07-120870)

Rijden zonder gordel leidt tot bekeuring

SMILDE Tijdens een verkeerscontrole aan de Veenhoopsweg kreeg een 21-jarige man uit Smilde een proces verbaal uitgereikt omdat hij geen gordel droeg. De verdachte reed hierop met gierende banden weg. Agenten volgden hem en spraken hem aan toen hij parkeerde bij een supermarkt. De verdachte schold vervolgens de agenten uit. Ook hiervoor kreeg de man een proces verbaal uitgereikt. (07-120708)

Huiselijk geweld

EMMEN Maandagmiddag is een 57-jarige man uit de gemeente Emmen aangehouden op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. De man zou zijn 53-jarige vrouw hebben mishandeld. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. (07-120710)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer tel. 0592 - 45 1280.