Mojo Concerts

6-9-2006


Lionel Richie gaat met de tijd mee

De appel valt niet ver de boom in huize Richie. Vader Lionel en dochter Nicole weten beide aardig de aandacht van de showbizzpers op zich te vestigen. Terwijl het strenge dieetgedrag van dochterlief regelmatig de voorpagina's haalt, zit momenteel ook papa Richie niet verlegen om aandacht. Want op zijn nieuwe album Coming Home gaat de ex-zanger van The Commodores helemaal met de tijd mee.

Geen flauwe achtergrondmuzak voor in de supermarkt, maar pittige R&B en sexy soul van hippe producers als Jermaine Dupri (Mariah Carey), Dallas Austin (Madonna) en L.A. Reid (Usher) voeren de boventoon op Coming Home. Fans van het eerste uur hebben niets te vrezen: naast het nieuwe werk zal Richie ook klassiekers als Hello en Allnight Long tijdens deze Coming Home Tour uit de kast trekken. In ieder geval heeft de pers genoeg stof om over te schrijven...

Woensdag 14 maart 2007
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 59,-/E 55,-/E 51,-/E 47,-/E 43,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zaterdag 5 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 52,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 9 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen. Tevens AUB Ticketshop (Amsterdam) en kassa zaal (Rotterdam). Of bestel online kaarten hier.