Loreena McKennitt treedt op in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 6 december 2006

Loreena McKennitt treedt op in de Heineken Music Hall

Op woensdag 14 maart 2007 geeft Loreena McKennitt een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop van dit concert begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur. De vorige keer dat Loreena McKennitt in Nederland optrad, was in april 1998.

Loreena McKennitt is een Canadese zangeres en componiste die haar eigen albums produceert en uitbrengt bij haar platenlabel Quinlan Road. In de ruim twintig jaar van haar carrière is ze met haar op traditionele leest geschoeide Keltische folkmuziek over de hele wereld beroemd geworden en heeft ze in verschillende landen gouden en platina albums in ontvangst mogen nemen.

Loreena McKennitt werd geboren in de Canadese provincie Manitoba. In 1981 verhuisde zij naar Stratford in de provincie Ontario, waar ze nog altijd woont. In 1985 nam ze haar eerste album 'Elemental' op. Tijdens de eerste jaren van Quinlan Road werkte Loreena vanuit haar keuken, ze verkocht haar opnamen per postorder en boekte zelf haar optredens in het hele land. De rest is geschiedenis. Inmiddels ligt haar zevende album 'An Ancient Muse' in de winkel, bijna tien jaar na het succesvolle 'The Book Of Secrets'.

LOREENA MCKENNITT
Woensdag 14 maart 2007
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: EUR 44,00, EUR 49,00, EUR 54,00 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere Free Record Shops, postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.