Ingezonden persbericht


Communicatie

Uitnodiging bezoek Zorg & ICT en Zorgtotaal 2007

Publicatiedatum: 02-03-2007

Geachte redactie,

Van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 maart worden in de Jaarbeurs in Utrecht de vakbeurzen Zorg & ICT 2007 en Zorgtotaal 2007 gehouden. De vakbeurs Zorg & ICT heeft zich ontwikkeld tot platform voor ICT toepassingen en diensten in de zorgsector en biedt een representatief overzicht van ontwikkelingen op het snijvlak van zorg en ict. De beurs viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Beursorganisator VNU Exhibitions Europe verwacht 5.000 bezoekers.

Zorgtotaal is een nieuw nationaal platform voor de intramurale zorgsector en de thuiszorg. Binnen Zorgtotaal brengt VNU Exhibitions Europe zes doelgroepgerichte vakbeurzen samen op het gebied van farmacie, medische technologie, verpleging, revalidatie, facilitair, voeding en personeel.

We nodigen u hierbij uit de beurzen te bezoeken

Voor een snelle accreditatie verzoeken wij ons onderstaande gegevens te mailen (marijke.althof@vnuexhibitions.com). Per post ontvangt u tijdig voor de beurs uw persoonlijke entreebewijs en persparkeerkaart.

Naam van uw redactie:
Naam:
Adres:
Postcode + plaats:
E-mailadres:
Bezoekt : 0 Zorg & ICT en / of
0 Zorgtotaal

Indien u als freelance journalist werkt, wilt u dan aangeven namens welk (vak)blad u de beurs (beurzen) wilt bezoeken?

Zorg & ICT
Aan de Zorg & ICT is een groot activiteitenprogramma gekoppeld, zoals het IHE Paviljoen, Best Practice Paviljoen en het EPN/Nitel Paviljoen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met presentatiesessies en seminars. Op de beurs wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Telemedicineprijs 2007.

Bekijk hier het totaaloverzicht van activiteiten van Zorg & ICT

Zorgtotaal
Zorgtotaal biedt een compleet activiteitenprogramma, dat gerelateerd is aan de 6 deelbeurzen. Er zijn ZorgSeminars, workshops, keynote sprekers en themapaviljoens.

Bekijk het dagprogramma met de activiteiten van Zorgtotaal.

Graag ontvangen wij u in onze perskamer in de centrale Entree van het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht.

Met vriendelijke groet,

VNU Exhibitions Europe
Afd. Pers & PR

Bijlage: Fax-antwoordformulier