Gemeente Wijk bij Duurstede

Uitnodiging omwonenden Stijgbeugelterrein

De gemeente organiseert voor de omwonenden van het Stijgbeugelterrein in Wijk bij Duurstede een informatieavond over de plannen rond de speelvoorzieningen op dit terrein. De informatieavond staat gepland op
14 maart a.s. om 19.30 uur in het gemeentehuis. Tijdens de avond wordt informatie gegeven over het plaatsen van de nieuwe speel- en sportvoorzieningen en de inrichting van het Stijgbeugelterrein.

Sommige omwonenden ervaren overlast van het huidige gebruik van het Stijgbeugelterrein. Daarom vindt de gemeente het belangrijk dat er tijdens deze avond met deze omwonenden wordt gesproken over de wijze waarop zij betrokken kunnen worden bij het maken van afspraken over het gebruik van het terrein. Bij de informatieavond zijn ook de wethouder jeugdbeleid, de jongerenwerker, de directeur van de Stichting Welzijn Wijk bij Duurstede, wijkagenten, de woonconsulent van woningstichting Volksbelang en de betrokken ambtenaren aanwezig.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Manuela Flüggen, beleidsmedewerker jeugdbeleid, tel. 595 595 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) of de heer Joop van Holten, beleidsmedewerker sport, tel. 595 595.