Woensdag 14 maart te zien bij opsporingsprogramma Team West

Lisse, 28-03-2007 o In het opsporingsprogramma Team West van TV West roept de politie uw hulp in. Dit zijn de zaken waar het in de uitzending van vandaag, woensdag 14 maart om draait.

Man steelt tas in Lisse

Nog onbekende mannen hebben op woensdag 21 februari rond 07:15 uur een tas gestolen in het Golden Tulip Hotel in Lisse. Een vrouw zat in de ontbijtzaal van het hotel. Haar tas had ze naast zich op de bank gezet. Toen ze even naar het buffet liep om iets te eten te halen, nam een man haar tas mee. De diefstal is vastgelegd door een bewakingscamera. Wie kent deze mannen?

Mannen stelen mobiele telefoons

Twee mannen hebben op woensdag 7 februari een mobiele telefoon gestolen bij een Hi-filiaal in de Haarlemmerstraat in Leiden. Ze zijn daarbij vastgelegd door beveiligingscameras. De beelden zijn te zien in de uitzending van woensdag 14 maart.

Op 12 december van het vorig jaar heeft een man een mobiele telefoon gestolen bij een filiaal van T for Telecom in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. In de uitzending van woensdag 14 maart zijn fotos van de diefstal te zien.

Wie kent deze drie mannen?

Haaglanden komt met een overval op een juwelier in Den Haag.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.