Bve Raad



UR: Jonge professionals in actie!

Het tweede televisieseizoen van UR (You Are) start op woensdag 14 maart 2007. RVU zendt de vijftien afleveringen op de woensdagen uit om 20.25 uur op Nederland 3. In iedere aflevering krijgen twee teams van mbo'ers een opdracht waarmee ze hun vakmanschap kunnen laten zien. Een deskundige jury bepaalt daarna wie de opdracht echt mag gaan uitvoeren.

UR: Jonge professionals in actie!
UR is een jongerenplatform voor (aankomende) leerlingen in het beroepsonderwijs. UR draait om inspiratie, trots en het aangaan van uitdagingen. En het besef dat leerlingen zelf beslissen over hun toekomst. UR vind u op internet én op tv!

Vakbekwaam, creatief en doorzetten
In elke UR-aflevering voeren twee teams een opdracht uit die hoort bij hun toekomstig beroep. De mbo-studenten worden getest op vakbekwaamheid, creativiteit en doorzettingsvermogen. Het winnende team krijgt een droomkans op hun vakgebied.

Alle informatie over het programma, het uitzendschema en de presentatoren Waldemar Torenstra en Sebastiaan Labrie vindt u op www.ur.tv

UR is onder andere tot stand gekomen in samenwerking met de MBO Raad en het Ministerie van OCW (in opdracht van Stichting BBN).