Gemeente Duiven


Aanhoudingsbesluit als bedoeld in de Wet geurhinder en veehouderij
---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat de raad van de gemeente Duiven in zijn vergadering van 5 maart 2007 heeft verklaard op basis van de Wet geurhinder en veehouderij een gebiedsgericht geurbeleid op te stellen. In dezelfde vergadering heeft de raad van de gemeente Duiven een aanhoudingsbesluit genomen. Het aanhoudingsbesluit heeft als doel te voorkomen dat veehouders vooruitlopend op het gebiedsgericht geurbeleid "geurruimte" opvullen terwijl dit voor de gewenste ruimtelijke ontwikkelingen of ten aanzien van bestaande bestemmingen niet gewenst is.
Het terrein waarvoor het aanhoudingsbesluit geldt is - globaal aangegeven - gesitueerd ten oosten van de
Broekstraat/Woerdstraat/Lombokstraat, ten zuiden van de A12, ten Noorden van de Rijksweg en ten westen van het aan de A12 gelegen tankstation.
Het raadsbesluit met bijbehorende kaart kan met ingang van donderdag
15 maart 2007 in het gemeentehuis, sectorbalie Grondgebied, door eenieder worden ingekeken.

Artikel 12 van de Wet geurhinder en veehouderij bepaalt dat geen beroep kan worden ingesteld tegen het aanhoudingsbesluit.

De sectorbalie Grondgebied is gevestigd in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. U kunt daar terecht op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur en op maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. `s-Middags kunt u op afspraak terecht (tel. 0316-279 332).Indien hierom wordt verzocht kan een mondelinge toelichting worden gegeven.