Distributie hypotheken AEGON voortaan ook via Hypobox

14.03.2007 / 10:28 / Rubriek: Economie / Organisatie: Aegon nederland

Aegon nederland

Den Haag, 14 maart 2007

Distributie hypotheken AEGON voortaan ook via Hypobox

AEGON 's hypotheken zijn vanaf 14 maart ook af te sluiten via het hypotheekpakket Hypobox van Intersoftware. AEGON breidt hiermee de distributie van zijn hypotheken uit. Met Hypobox erbij zijn AEGON 's hypotheken nu opgenomen in de belangrijkste pakketten die tussenpersonen gebruiken bij hun advisering. Naast de hypotheken van AEGON zijn ook de producten AEGON OverlijdensRisicoverzekering en AEGON Levensloop Wonen opgenomen in de AEGON-module van Hypobox.

'Hypobox wordt steeds vaker gebruikt door tussenpersonen en wint marktaandeel in de hypotheekwereld', zegt Raymond van Es, directeur marketing AEGON Nederland. Groot voordeel voor tussenpersonen is dat Hypobox de invoer van een offerte direct controleert op juistheid (het zogeheten valideren). Hierdoor ontstaan minder fouten in het offertetraject en is de offerte ook eerder bij de klant.

Ter introductie: 3 maanden gratis
Om de opname in Hypobox te promoten, biedt AEGON tussenpersonen aan om drie maanden gratis gebruik te maken van de AEGON-module in Hypobox. Daarna gelden de reguliere tarieven.

Over Hypobox
Hypobox is een onafhankelijk en uitgebreid hypotheekanalyse en -adviespakket voor de adviseur. Overzichtelijke schermen, eenvoudige bediening en een modulaire opbouw kenmerken Hypobox. Hypobox is eventueel uitbreidbaar met Planningbox waardoor financiële planning erg eenvoudig wordt.