OANDA lanceert elektronische handel van nieuwe exotische ....

14.03.2007 / 12:27 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Oanda corporation

Oanda corporation

OANDA lanceert elektronische handel van nieuwe exotische valutaparen

NEW YORK, March 14 /PRNewswire/ --


- Eerste bedrijf dat speculatieve handel van Chinese valuta aanbiedt

OANDA, een pionier op het gebied van handel in vreemde valuta en een informatiebedrijf, kondigde vandaag aan dat het bedrijf vijf nieuwe valutaparen aan zijn handelsplatform FXTrade heeft toegevoegd. Handelaars zullen nu in staat zijn on the spot de Chinese Yuan (USD/CNY), de nieuwe Taiwanese dollar (USD/TWD), de Indiase roepie (USD/INR) en de Turkse lira (UR/TRY, USD/TRY) te kopen en te verkopen op de vreemdevalutamarkt.

Dit aanbod breidt OANDA's ondersteuning uit in de handel van exotische valuta en biedt het eerste podium voor elektronische handel van de Chinese Yuan. FXTrade voorziet nu in de elektronische handel van 38 valutaparen, waaronder alle grote kruisingen en exotische valuta zoals de Thaise baht, de Singaporese dollar en de Saoedi-Arabische riyal, maar ook goud en zilver.

"Sinds onze lancering 10 jaar geleden zijn we ons blijven inzetten de beste handelservaring voor vreemde valuta op de markt te leveren," zegt Michael Stumm, president van OANDA. "Met de groeiende invloed van landen als China, India en Turkije op de wereldeconomie is het zeer spannend het handelen in die valuta aan ons systeem toe te voegen."

Over OANDA

OANDA Corporation is een pionier op het gebied van op Internet gebaseerde valutahandel en een wereldleider op het gebied van valutalocalisatie en informatiedienstverlening. FXTrade, OANDA's op Java gebaseerde handelsplatform voor vreemde valuta, biedt detailhandel en institutionele cliënten een uiterst modern platform dat prestatiegerichte, onvertraagde toegang geeft tot de markt voor vreemde valuta. Bij zijn lancering in 2001 was FXTrade een van de eerste, volledig geautomatiseerde valutahandelssystemen. Nu voeren cliënten meer dan vijf miljoen marktorders per maand via FXTrade uit en hebben ze toegang tot de kleinste marges beschikbaar op de markt. Bovendien kunnen ze gebruik maken van innovatieve hulpmiddelen en gegevens voor handelaars via OANDA's FXLabs ( fxlabs.oanda.com). Voor meer informatie over OANDA en zijn diensten, bezoek www.oanda.com.

OANDA is een geregistreerde Futures Commission Merchant (FCM) bij de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en is lid van de National Futures Association (NFA). FXTrade en OANDA zijn handelsmerken van OANDA Corporation.

Mediacontact:
Damon Leavell
Forrest PR

+1-973-590-5155
damon@forrestpr.com

Website: www.oanda.com
fxlabs.oanda.com

Contact:

Damon Leavell van Forrest PR, +1-973-590-5155, damon@forrestpr.com, voor OANDA Corporation