Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Beemte Broekland - Automobilist overleden na onwel worden |
Een 40-jarige automobilist uit Apeldoorn is op dinsdag (13/03) op Kanaal Noord overleden nadat hij onwel was geworden. Als gevolg daarvan reed hij tegen een boom. Agenten en medewerkers van de ambulance hebben geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

Kort voor vier uur 's middags kreeg de politie een melding dat op bovengenoemde locatie een automobilist tegen een boom was gereden. Agenten die ter plaatse gingen, troffen het slachtoffer aan, die op dat moment niet meer ademde. Hierop zijn zij begonnen met reanimeren, waarna medewerkers van de ambulance dit hebben overgenomen. Helaas had dit niet het gewenste resultaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man vermoedelijk een hartstilstand heeft gekregen.

|     |Lieren - Autoritje eindigt tegen boom                     |
Een autorit van een 48-jarige automobiliste uit Dieren eindigde op dinsdag (13/03) op Kanaal Zuid na een botsing tegen een boom. De vrouw is door medewerkers van de brandweer en ambulance uit de auto gehaald en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de politie kwam de melding van het incident omstreeks 10.05 uur binnen. Onduidelijk is nog hoe het eenzijdige ongeluk heeft kunnen gebeuren. Een passant verleedne eerste hulp in afwachting van de ambulance. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat de vrouw onder meer een gebroken sleutelbeen aan de botsing heeft overgehouden.

De politie heeft de weg ter hoogte van de Lange Amerikaweg, de Landdrostlaan en de kruising Woudweg/Lierderstraat een tijd lang afgesloten, zodat de verkeersongevallendienst van de politie, verschillende hulpdiensten en de sleepdienst hun werk konden doen.

|     |Uddel - Automobilist belandt tegen boom                   |
Een 81-jarige automobilist uit Apeldoorn is op dinsdag (13/03) op de Aardhuisweg met zijn auto tegen een boom beland. Hij is met pijnklachten aan de borst voor verder onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De melding van het incident kwam omstreeks 10.25 uur bij de politie binnen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de man even niet oplette en daardoor tegen een links van de weg staande boom reed. De auto raakte zodanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept.

|     |Apeldoorn - Navigatiesysteem weg na auto-inbraak          |
Onbekenden hebben woensdag (14/03) vanuit een auto die stond geparkeerd voor een woning aan de Deventerstraat een navigatiesysteem weten weg te nemen. De benadeelde heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De diefstal heeft tussen 05.30 uur en 05.45 uur plaatsgevonden. Men kon het navigatie-systeem wegnemen door eerst een ruit te forceren. De politie roept benadeelden op om altijd aangifte te doen. Dit kan via www.politie.nl of na een telefonische afspraak op het politiebureau. Getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben over deze diefstal worden verzocht te bellen via 0900-8844.

De politie adviseert autobezitters om geen navigatiesystemen die demontabel zijn in de auto te bewaren. Met name de houders van de systemen op de voorruiten blijken een aantrekkingskracht te hebben op het dievengilde. Verwijder daarom de houder en het systeem uit de auto indien deze geparkeerd staat. Een kleine tip: veeg de voorruit met een doekje schoon zodat de kring van de zuignap van de houder eveneens niet zichtbaar is.

Einde berichten
---


---


---

---- --