Gemeente Breda

Folder en stappenplan Fonds Maatschappelijke Ontwikkeling

Om de kansen van burgers, verenigingen, instellingen en bedrijven op een bijdrage vanuit het Fonds Maatschappelijke Ontwikkeling te vergoten, heeft de gemeente een folder en stappenplan gemaakt.

In de folder roept de gemeente Bredanaars op ideeën en voorstellen in te dienen, die zorgen voor meer sociale samenhang in de wijken en bijdragen aan het meedoen van alle Bredanaars aan de samenleving. Het stappenplan geeft burgers, verenigingen, instellingen en bedrijven een beeld van wat er bij een aanvraag komt kijken en wat zij van de gemeente kunnen verwachten.

De folder en het stappenplan worden verspreid via intermediaire organisaties en algemene instellingen. Belangstellenden kunnen de folder en het stappenplan opvragen bij het team FMO: 076-529 4005 of fmo@breda.nl. Burgers, bedrijven, verenigingen en instellingen die een aanvraag willen indienen, kunnen voor meer informatie contact opnemen met het team FMO. Meer informatie over het fonds is ook te verkrijgen via de website: www.breda.nl/fmo

Breda, 14 maart 2007