Gemeente Strijen


Bekendmakingen week 11

(14-03-2007) Bekendmakingen
Burgemeester en wethouders van Strijen maken het volgende bekend:

Aanvraag om lichte bouwvergunning ontvangen van:
- H.M. Verhagen voor het plaatsen van een dakkapel op het perceel Patrijsstraat 51 te Strijen (ontvangen 5 maart 2007).

Aanvraag om reguliere bouwvergunning ontvangen van:
- Woningstichting De Maashoek voor het oprichten van 13 appartementen en een basisschool op de percelen Suze Groenewegstraat 1 en 3 te Strijensas (ontvangen 1 maart 2007).

- mvRO voor het plaatsen van dakcondensors en het wijzigen van de gevel op het perceel Kerkstraat 18 te Strijen (ontvangen 9 maart 2007).

- A.J. Kuipers voor het veranderen van de bestaande loods in kantoor op het perceel Oude Klemsedijk 1b te Strijen (ontvangen 9 maart 2007).
- J.A. van den Berg voor het plaatsen van een zwembad op een perceel gelegen aan Land van Esseweg (nabij Land van Esseweg 2), sectie G, nummer 266 (ged) te Strijen (ontvangen 9 maart 2007).

Met vragen over het gebruik van eventuele rechtsmiddelen (bezwaren e.d.) tegen de verzoeken om bovengenoemde aanvragen kunt u zich wenden tot het bureau Bestuursondersteuning in het gemeentehuis.

Algemene Wet Bestuursrecht
Burgemeester en wethouders van Strijen maken de volgende besluiten bekend:

Sloopvergunning verleend aan:

- Woningstichting De Maashoek voor het verwijderen van de daken van de bergingen op de percelen Groene Kruisstraat 8, 10 en 12 te Stijen (verzonden 9 maart 2007).

- Vink Ontwikkeling b.v. voor het slopen van een woonhuis met opslag en berging op het perceel Schoolstraat 4 te Strijen (verzonden 15 maart 2007).

Lichte bouwvergunning verleend aan:

- M. van der Wiel voor het plaatsen van twee dakkapellen op het perceel Keizersdijk 85 te Strijen (verzonden 15 maart 2007 ).
- A. Reedijk voor het voor het uitbreiden van de woning op het perceel Mookhoek 52a te Mookhoek (verzonden 15 maart 2007).
- A.G. Fortuin voor het plaatsen van een berging op het perceel Kooilandsedijk 6 te Strijen (verzonden 15 maart 2007).

Tegen bovenstaande besluiten kunnen belanghebbenden binnen 6 weken nadat de vergunning is verzonden naar de aanvrager (of, wanneer er geen aanvrager is, na deze publicatie) een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit genomen heeft. In het bezwaarschrift moet staan waarom u het niet eens bent met het besluit. Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden. De behandeling van een bezwaarschrift mag volgens de wet maximaal 14 weken in beslag nemen. Het besluit treedt direct in werking, ook al wordt er bezwaar gemaakt. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Dordrecht een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Een voorlopige voorziening kan alleen worden gevraagd als er ook bezwaar is gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden (griffierechten). Voor vragen over uw bezwaar- en beroepsmogelijkheden kunt u contact opnemen met het bureau Bestuursondersteuning.