Time : 14:15:00
Date : 14 March 2007
Sender Name: Vlaamse Dierenartsenvereniging

Vlaamse dierenartsen nodigen studenten uit op de werkvloer

Betreft: informatie voor leerlingen met interesse in de studies diergeneeskunde

De Vlaamse Dierenartsenvereniging (VDV vzw) wil graag zijn actieve medewerking verlenen aan het verspreiden van informatie naar de leerlingen die overwegen om de studie diergeneeskunde aan te vatten.

Het beroep van een dierenarts in al zijn aspecten is immers veel complexer dan het tipje van de sluier die opgelicht wordt in de talrijke dierenartsenprogramma's op televisie.

Om de leerlingen een juist beeld te geven van wat zij mogen verwachten in het echte beroepsleven, stellen wij graag een contactinformatiepunt voor.

Wij hebben een lijst van geĂŻnteresseerde dierenartsen verspreid over heel Vlaanderen samengesteld, zodat wij eenieder in contact kunnen brengen met een lokale dierenarts. Deze dierenartsen zijn bereid om de leerlingen alsook hun ouders te ontvangen en uitgebreid te informeren. Deze afspraak zal telkens plaats vinden in de deelnemende praktijk, zodat een werkelijk beeld van de werkvloer verkregen wordt.

Wij wensen op deze manier de leerlingen op een correcte wijze te informeren in een professioneel kader waar ruimte en plaats is voorzien voor het beantwoorden van alle mogelijke vragen.

De leerlingen kunnen het contactinformatiepunt telefonisch bereiken, alle werkdagen van 9 uur tot 12 uur, op het nummer 03/780.59.90. Tevens kunnen de vragen ook per e-mail verzonden worden naar info@vladiver.org.

Contactpersoon:
Dierenarts Tom Deleu
VDV
0477/368885

URL: http://www.vladiver.org