Ingezonden persbericht


Samsung F300 is music player, telefoon en FM-radio met voortreffelijke sound

Unieke samenwerking Samsung en Beyoncé voor Ultra Music Phone

Delft, 14 maart 2007 - Samsung Electronics en Beyoncé gaan samenwerken voor de promotie van de Ultra Music Phone. Beyoncé is op dit moment een van de meest getalenteerde zangeressen en actrices. Ze is een opvallend mode-icoon met een groot onderscheidend vermogen. Net als de Samsung F300. Deze stijlvolle 'dual face' mobiele telefoon heeft aan de ene kant een groot helder display en een 'touch key' voor de bediening van de muziek. De andere kant laat een designtelefoon zien met hoogwaardige 'features'.

Samsung en Beyoncé zullen samenwerken in televisiecommercials, advertenties, wereldtournees en andere promotionele activiteiten. Samsung's Ultra Music televisiecommercial met Beyoncé in de hoofdrol, start in april. Daarnaast is iedere Samsung F300 voorzien van Beyoncé's hit 'Irreplaceable' die als muziekbestand op de telefoon aanwezig is.

De Samsung Ultra Music Phone is de perfecte 'portable' muziekoplossing. Met uitgebreide multimedia functies zoals videoplayer, videorecorder, e-book viewer en FM radio. Met een digitale versterker en een handzame gebruikersinterface heb je favoriete muziek in prima kwaliteit zo bij de hand, zelfs in het vliegtuig zorgt de offline mode voor je favoriete tunes. Bovendien beschikt de F300 over een Quick PC-functie waarmee eenvoudig alle muziekfiles zijn te beheren. De 9,4 mm dunne mobiele telefoon is tevens een 2 megapixelcamera. Met een MicroSD-kaart, die je gewoon in de telefoon steekt, is het intern geheugen tot 1 GB uit te breiden.

De Samsung Ultra Music Phone F300 is vanaf begin april 2007 verkrijgbaar voor ¤ 411,- inclusief B.T.W.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.