Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

14 maart, 2007

UWV WINT BI AWARD 2006

Anago technologie belangrijke basis voor overwinning

Juryvoorzitter Leo Kerklaan noemde UWV Bezwaar en Beroep tijdens de prijsuitreiking van de BI Award in het Spant in Bussum een "overtuigende winnaar". UWV heeft daarmee de titel "de slimste organisatie van 2006" in de categorie non-profit in de wacht gesleept. De jury roemde het concrete resultaat dat was bereikt en gaf het advies "om het systeem verder in te voeren bij de overige divisies van het UWV".

UWV Bezwaar en Beroep vertegenwoordiger Kees de Jong gaf eerder aan dat het BI-systeem direct heeft bijgedragen aan twee belangrijke organisatie doelstellingen. "Er is een flinke efficiencyverbetering en ook de doorlooptijd is aanmerkelijk teruggebracht", aldus De Jong. Tijdens zijn presentatie liet De Jong onder meer zien hoe zij in staat zijn om de werkvoorraad en de beschikbare capaciteit op alle 17 kantoren in het land op elkaar af te stemmen. "We zien eventuele bottlenecks weken van te voren aankomen en krijgen voorgerekend welke maatregelen mogelijk zijn". Hij stak de rol van Anago in de totstandkoming van de situatie niet onder stoelen of banken.

Philip Koenders CEO van Anago "Wij zijn buitengewoon trots dat een van onze klanten een prestigieuze prijs wint. Het UWV heeft altijd aangegeven heel tevreden te zijn over de rol van onze technologie en adviseurs. Wij zijn vast van plan de uitstekende relatie voort te zetten. De prijs is opnieuw een bewijs dat Anago in staat is om daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren voor haar klanten".

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Anago
Anago is in 1999 opgericht. Vanuit de visie dat er een doorbraak nodig was in Business Intelligence-technologie heeft een team van specialisten 's werelds eerste business calculation platform ontwikkeld.

Anago is met zijn technologie in staat om zijn klanten 10 x 10 x 10 te bieden:
* Anago software stelt 10x meer functionaliteit beschikbaar;
* Anago software wordt 10x sneller gemaakt;

* Anago software kost 10x minder.

Met deze propositie heeft Anago al diverse marktsegmenten weten open te breken. Het bedrijf mag verscheidene toppers uit het Nederlandse bedrijfsleven tot zijn klanten rekenen, zoals ABN-AMRO, UWV, Stater en HCN.

Anago levert op basis van zijn technologie een breed scala aan rekenintensieve oplossingen voor onder meer productiebesturing, dashboarding, activity-based costing, financial forecasting en workforcemanagement.

Voor meer informatie over Anago of zijn producten kunt u contact opnemen met Jelle Boute van Anago:

Tel: +31 (0)30 657 26 13
E-mail: jboute@anago.nl
http://www.anago.nl

Voor meer informatie over UWV of zijn producten kunt u contact opnemen met Joyce Duivenvoorde van UWV:

Tel: +31 (0)20 687 51 84
http://www.uwv.nl

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met Jurriaan de Reu van LEWIS, Global Public Relations:

Tel: + 31 (0) 40 235 46 00
Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: jurriaandr@lewispr.com
http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com