Gemeente Aalburg


Mag ik even een maatje meten in uw tuin?
GBKN.gif

Deze vraag kan de komende tijd aan u gesteld worden als inwoner van de gemeente Aalburg. In onze gemeente vindt een actualisering plaats voor de GBKN.

De Grootschalige BasisKaart Nederland (GBKN) is de meest gedetailleerde topografische basiskaart van heel Nederland. Het idee erachter is dat er één Basiskaart beschikbaar is die door meerdere partijen gebruikt wordt om hun eigen beheerszaken op uit te voeren (leidingen, grenzen, uitbreidingsplannen, enz.). Dit kunnen nutsbedrijven, Kadaster en gemeenten zijn. In Noord-Brabant en Limburg wordt deze kaart gemaakt en bijgehouden door de Stichting GBKN Zuid.

Op dit moment vindt in onze gemeente een actualisering plaats. De metingen kunnen niet altijd op openbaar terrein plaatsvinden en soms is het nodig om metingen te doen op uw terrein. De metingen zijn uitbesteed aan Arcadis.

De medewerkers van Arcadis kunnen zich desgewenst legitimeren. Het is geen geval noodzakelijk dat de betreffende medewerkers in de woning behoeven te zijn.

De inwoners van onze gemeente wordt daarom gevraagd medewerking te verlenen voor het doen van metingen op hun terrein door de medewerkers van Arcadis.

Mocht u nog vragen hebben over dit project in de gemeente Aalburg dan kunt u zich wenden tot Matthijs de Rijk, zijn telefoonnummer is: 0416
- 69 87 55

Heeft u vragen over de GBKN-Zuid in het algemeen dan kunt u via Internet de site van het Landelijke Samenwerkings Verband GBKN raadplegen. Het adres is: www.GBKN.nl. In de rubriek "nieuws" kunt u kiezen voor informatie over de Stichting GBKN-Zuid.