Gemeente Binnenmaas

Jubileumexpositie Wim van Antwerpen

De 50e expositie van tekenaar Wim van Antwerpen wordt gehouden in het gemeentehuis van Binnenmaas. De acteur, schrijver en zanger Jon van Eerd opent de expositie op woensdag 14 maart om 17.00 uur.

Jon van Eerd studeerde aan de theaterschool, de Rijksuniversiteit Leiden (Engelse taal en letterkunde) en aan de Universiteit van Amsterdam (theaterwetenschapen). Hij speelde hoofdrollen in vele musicals, o.a. Mama Mia en Titanic, en speelde mee in Meiden van de Wit, Flodder in Amerika, Baantjer en in het muziek programma Het Gevoel van met Anita Meijer en Antje Monteiro.

Tot eind maart is Jon van Eerd nog te zien in diverse theaters in "Dubbel op.

Wim van Antwerpen die op 3 maart 1972 afstudeerde voor Reclametekenen en als illlustrator, exposeerde voor het eerst in mei 1986 met 40 Hondenportretten. Wieteke van Dort opende die expositie. In het gemeentehuis laat Wim van Antwerpen met zijn jubileum expositie 50 werken zien, waaronder veel nieuw werk zoals een imponerende Rottweiler in avondschemering, een gespierde Engelse Bulldog uit 1890, het Friese Paard,
Portret van een Tijger, het Koninklijke Paard Benito van Koningin Beatrix, de Kus, Verdriet (Kind met Kooikerhondje) de Berner Sennenhond, portret van Elvis Presley, Vossen en veel ander nieuw werk.