Senternovem


Agenda

REACH Voorlichtingsdag in Nieuwegein

Aanvangsdatum

14-03-2007

Op 1 juni 2007 zal de REACH-verordening in werking treden. Om bedrijven en branches goed voor te lichten over deze nieuwe en ingrijpende verordening heeft de overheid een voorlichtingstraject opgezet. Een belangrijke mijlpaal hierin is de voorlichtingsdag op 14 maart 2007 in het Nieuwegeins Business Center, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Deze dag biedt u inzicht in de consequenties van REACH voor de bedrijven in uw branche en de hulpmiddelen waarmee de overheid u ondersteunt bij de implementatie.

Programma
De voorlichtingsbijeenkomst bestaat uit een plenair ochtendprogramma en een middagprogramma met workshops. In de ochtend worden ervaringen met REACH besproken en vindt de kick-off plaats van de nieuwe website en helpdesk en een vraaggesprek met de bewindslieden van het Ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van VROM en de voorzitters van VNO-NCW en MKB-Nederland.

In de middag worden de workshops gegeven, waarbij het draait om REACH in de praktijk. Interactie tussen de deelnemers staat hierbij centraal. Er wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:
* workshop rollen en verplichtingen

* workshop samenwerking (consortia en SIEFs)
* workshop communicatie in de keten

* workshop implementatie REACH in een voorbeeldbedrijf

Doelgroep
De bijeenkomst is alleen bedoeld voor secretarissen, directeuren en milieucoördinatoren van brancheorganisaties. U kunt zich tot 1 maart 2007 aanmelden.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden met het volgende formulier.

Locatie

Nieuwegeins Business Center, Blokhoeve 1 in Nieuwegein

Toegangsprijs

Deelname is gratis
Wijzigingsdatum | 12-01-2007