Gemeente Bergen


Persbericht

Datum 13 maart 2007
Plaats Nieuw Bergen

Embargo tot 14 maart 2007 11.00 uur

Koninklijke onderscheiding voor wethouder Pekema

Woensdag 14 maart ontvangt wethouder Pekema een Koninklijke Onderscheiding.

Tijdens de laatste vergadering van de Provinciale Staten in de oude samenstelling reikt Gouverneur Frissen aan twaalf scheidende Statenleden, waaronder wethouder Pekema, een Koninklijke Onderscheiding uit. De uitreiking is omstreeks 10.30 uur in de Statenzaal van het Gouvernement te Maastricht. De heer Pekema wordt benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer F.J.R. Pekema is geboren 19 december 1951 in 's Gravenhage en woont nu in de gemeente Bergen. Hij is sinds mei 2005 lid van Provinciale Staten. Daarnaast was hij van 1990 tot september 2006 raadslid in de gemeente Bergen. Ook is hij tientallen jaren lid geweest van diverse (raads)commissies. Sinds september 2006 is de heer Pekema wethouder van de gemeente Bergen.

Naast zijn wethouderschap is de heer Pekema directeur/grootaandeelhouder van Make-it B.V. en Directeur/eigenaar van het congresbureau 'De Vlinders'. Daarnaast is de heer Pekema voorzitter van het zangkoor 'Sonoor' in Bergen, voorzitter van de afdelingscommissie Rabobank Land van Cuijk Noord en Maasduinen en is hij lid van de gebruikersraad van 'Den Asseldonk'.




Gemeente Bergen