Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 056

datum: 13 maart 2007

Besluit herinrichting Trompstraat, De Ruijterstraat, Evertsenstraat

Het college van burgemeester en wethouders heeft het herinrichtingsplan voor de Trompstraat, De Ruijterstraat, Evertsenstraat behandeld en aangenomen.

Het definitieve plan wijkt voor Trompstraat-noord op een beperkt onderdeel af van het plan dat ter inspraak heeft gelegen. Het gaat hierbij om het deel vanaf de Evertsenstraat tot de Witte de Withstraat. In het door B&W aangenomen plan, worden vier bomen gehandhaafd en zes vervangen. In het voorlopig plan was sprake van het behouden van zes en vervangen van vier bomen. Deze wijziging is doorgevoerd naar aanleiding van inspraakreacties van omwonenden.

Bewoners worden geïnformeerd door een brief over het besluit en de planning. Naar verwachting start de gemeente in de zomer 2007 met de uitvoering van de plannen.

Meer informatie?
Het definitieve ontwerp ligt tot aan de afronding van de werkzaamheden ter inzage in de Informatiewinkel in de Observant, Stadhuisplein 7. Ook vindt u het op de website www.amersfoort.nl/wonenenleven.

Informatie: Renate Ernst, communicatieadviseur Stedelijk Beheer (SOB), telefoon 033 469 4954 of e-mail r.ernst@amersfoort.nl


---- --