Time : 10:30:00
Date : 14 March 2007
Sender Name: vzw GreenSailor

PowerPILL reduceert schadelijke uitstoot tot 80%

Persbericht GreenSailor, Sint-Niklaas 14 maart 2007

PowerPILL reduceert schadelijke uitstoot tot 80%

Gisteren en vandaag waarschuwt het KMI uitzonderlijk voor het gevaar van CO en fijn stof. Ook in de zomer komen er waarschuwingen m.b.t. de OZON-concentratie bij.

Juist deze stoffen worden veroorzaakt door de uitstoot van verbrandingsprocessen, waaronder hoofdzakelijk de uitstoot van verbrandingsmotoren.
GreenSailor is voorstander en promotor van de PowerPILL voor alle verbrandingsmotoren, ongeacht de leeftijd.

De PowerPILL is een product dat haar oorsprong vindt in WO-II, waarbij men een product ontwikkelde om de brandstof van vliegtuigen voor het moment van verbranding te zuiveren. Deze evolutie leidde tot de PowerPILL in het begin van de jaren '90, door een ingenieur uit Nieuw Zeeland. Inmiddels promoten meer dan 5400 ambassadeurs van PowerPILL het gebruik van het product wereldwijd.

De PowerPILL kan de uitstoot van schadelijke stoffen, die o.a. veroorzaker zijn van kankers en andere aanslepende ziekten, reduceren tot 80% en meer. De motoren worden tegelijk gesmeerd, gereinigd en in verbruik verminderd. Allemaal facetten die het gebruik van dit product verantwoordt.

PowerPILL wordt wereldwijd verkocht. Verhoudingsgewijs zijn de grootste gebruikers de Aziatische landen en de Verenigde Staten. Het is voor GreenSailor duidelijk, dat de inwoners van deze landen, die het Kyoto-akkoord niet ratificeren, het meest milieubewuste inwoners heeft. De Verenigde Staten is vrijwel het enige continent, waar ombouwkits te koop zijn, om auto's met verbrandingsmotoren om te bouwen naar electrisch aangedreven wagens.

De PowerPILL zuivert dus de brandstof voor het verbrandingsproces. Zij doet hiermee net hetzelfde als Ad-bleu en andere additieven die in de nieuwste voertuigen voor een drastische vermindering zorgen van de uitstoot aan schadelijke residu's.

Sinds GreenSailor mee stapte in het avontuur van PowerPILL heeft zij het aantal promotors gevoelig doen stijgen. Op enkele weken tijd heeft zij wereldwijd een duizendtal nieuwe ambassadeurs gevonden, waaronder geen enkele in ons land of onze buurlanden. Met bijzonder veel moeite tracht zij inmiddels de PowerPILL in België te promoten. Ondanks het feit dat dit product bij testen in de transportsector bijzondere resultaten boekte, wijzen constructeurs het gebruik van PowerPILL af. GreenSailor ziet als enige argument, dat de constructeurs vrezen voor het onbekende, terwijl de rest van de wereld de PowerPILL al sinds begin jaren '90 gebruikt. Tot op heden is er nog geen enkel geval bekend, waarbij het gebruik van dit product een schadelijke invloed zou hebben gekend op de motor.

In de strijd tegen de vervuiling en de opwarming van de aarde, zou volgens GreenSailor iedereen de PowerPILL moeten gebruiken. Een reductie van de uitstoot tot 80% en kunnen wij en mogen wij niet naast ons neerleggen. Wanneer wij dit wel doen, is elke discussie omtrent de klimaatsverandering en de oorspronkelijke oorzaak, naast de pispot pissen.

GreenSailor nodigt de media uit om PowerPILL te testen en heeft hiervoor de nodige producten beschikbaar. U kan deze bekomen door de ambassadeur van de Benelux te contacteren op onderstaande gegevens.

PowerPILL is een product dat in de nabije toekomst een bijzondere rol zal spelen inzake het terugdringen van de vervuiling. Voor de Benelux liggen alle commerciële mogelijkheden open en zoekt PowerPILL naar distributeurs en verkooppunten.

PowerPILL wordt ook gesteund en gepromoot door AL GORE, die onlangs bij een meeting in Australië, bijzonder onder de indruk was van de resultaten van dit kleine pilletje.

Een klein wonder, met grote gevolgen!

Paul Schietekat
GreenSailor
P/O box 122
9100 Sint-Niklaas
Belgium

+32 475 710 796

URL: http://www.PowerPILL.be http://www.GreSa.org
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL