Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lidmaatschap biedt extra toegevoegde waarde
XB lid Nederland Breedbandplatform

Almere, 14 maart 2007 - XB is sinds kort lid van Nederland BreedbandLand (NBL).

Nederland BreedbandLand (NBL) is hèt nationale, onafhankelijke platform dat maatschappelijk en economisch relevante sectoren stimuleert en helpt beter en slimmer gebruik te maken van breedband. NBL is initiator, stimulator, regisseur, coach en communicator van breedband(diensten) en -infrastructuur in Nederland. Kennisdeling is daarbij van cruciaal belang.

Als geassocieerde deelnemer neemt XB deel in de raad van Advies van het NBL en adviseert het Dagelijks Bestuur over de (communicatie)strategie en de jaarplannen van

het NBL. "De marktactiviteiten van NBL bieden XB als onafhankelijke leverancier van applicatie-, netwerk-, telefonie- en beveiligingsdiensten een platform waar het als onderneming kan laten zien wat haar kwaliteiten zijn op deze gebieden", aldus Arnoud Wijnands van XB.

Over XB
XB is een professionele en ervaren ICT-dienstverlener voor de zakelijke markt. Het portfolio van diensten omvat advies, ontwerp, implementatie en beheer van (web)applicaties, bedrijfsnetwerken en

(IP-)telefonie. Zij biedt deze diensten aan via een drietal werkmaatschappijen, respectievelijk XB Software Solutions, XB Managed Services en @Voice Solutions.

XB exploiteert een eigen MPLS-netwerk en hosting centers. Alle diensten kunnen op basis van 24 x 7 ondersteund worden door eigen operationele afdelingen. Daarnaast bestaat de organisatie uit ervaren projectmanagers, technisch consultants en softwareontwikkelaars. Deze combinatie stelt XB in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen turn-key op te leveren.

Dankzij de diensten van XB hoeven bedrijven investeringen in geavanceerde technologie niet zelf te doen en kunnen zij ondersteunende taken overdragen. Daardoor kunnen zij zich (weer) richten op het gebruiken van ICT-oplossingen in plaats van het onderhouden en beheren daarvan.

//Einde bericht