Nieuw voor ondernemers


LEUSDEN, 20070314 -- Sinds kort is BizzCount op de markt met een website, waarmee iedere ondernemer geheel zelfstandig zijn bedrijf kan profileren en presenteren aan haar collega ondernemers. Het onder de aandacht van de onderneming bij anderen ( nationaal en internationaal ), vergt normaliter veel investering in tijd en geld. Bizzcount heeft daar een oplossing voor.

Ondernemen doe je met onderscheidend vermogen en met een visie voor de toekomst, waarbij de horizon, onder invloed van internet, steeds verder komt te liggen. Het is daarom steeds belangrijker om regelmatig een visie/plan te creëren/evalueren, hoe het bedrijf de toekomst tegemoet gaat, waarom, waarmee en met wie. Het is een gegeven dat ondernemen en netwerken op de conventionele wijze mettertijd in het gedrang zal komen cq geheel zal verdwijnen.
BizzCount biedt de mogelijkheid aan de ondernemer om zijn of haar bedrijf op promotioneel vlak zelfstandig online te presenteren en te beheren. Er worden diverse diensten en tools onder één dak aangeboden, waardoor de onderneming niet bij diverse partijen hoeft aan te kloppen.

Door middel van het Content Management Systeem (CMS) kan de ondernemer online waar ook ter wereld advertenties plaatsen, nieuwsberichten plaatsen en nog veel meer.

Bizzcount biedt ondernemers de mogelijkheid om het systeem 60 dagen gratis en zonder verdere verplichtingen uit te proberen.
www.bizzcount.com info@bizzcount.com





Bizzcount