LordOfTheStrings.com 1000e website met HACKER SAFE keurmerk

HACKER SAFE keurmerk zorgt voor hogere omzet webwinkels

UTRECHT, 20070314 -- Klanten kunnen veilig winkelen op websites voorzien van het HACKER SAFE keurmerk. Internet veiligheidsexpert Business To You BV (B2U) uit Mijdrecht test dagelijks websites of privacy gevoelige informatie van bezoekers kan weglekken. Onlangs kreeg Lord Of The Strings (www.lordofthestrings.com) als 1000ste website in Europa het begeerde keurmerk HACKER SAFE. De ervaring leert dat webwinkels met het HACKER SAFE keurmerk een hogere omzet genereren.


Computerkrakers geen kans
LordOfTheStrings.com is Europa's online snarenspecialist voor gitaar, bas, banjo, mandoline en andere muziekinstrumenten. De webwinkel heeft duizenden sets uit voorraad leverbaar. Erwin van Meggelen, directeur Lord of the Strings zegt: "Het is natuurlijk goed te weten dat hackers geen kans maken in onze webwinkel. Bovendien straalt het keurmerk vertrouwen uit naar bezoekers en klanten: op deze website kun je veilig terecht en hoef je je geen zorgen te maken over het weglekken van vertrouwelijker informatie naar infokapers en computerkrakers. Hoe groter het vertrouwen is, des te hoger is de conversie en de klantretention hetgeen zich laat vertalen naar een hogere omzet."

De webwinkel LordOfTheStrings.com maakt gebruik van professionele en veilige e-commerce technologie van het Utrechtse MamboFive, die garant staat voor optimale werking en veiligheid en die hackers buiten de winkel houdt. De HACKER SAFE beveiligingstests hebben aangetoond dat MamboFive en de bijbehorende ASP-diensten volkomen veilig zijn. Talloze webwinkels in Nederland draaien op de technologie van MamboFive.

Vertrouwen
De testen van B2U zijn belangrijk voor webwinkels die naar het winkelend publiek vertrouwen willen uitstralen. Consumenten zijn nog steeds terughoudend bij aankopen via het internet uit vrees voor diefstal van persoonlijke gegevens. Gebleken is dat webwinkels zoals LordOfTheStrings.com die zijn voorzien van het HACKER SAFE keurmerk een hogere omzet generen. Websites die door B2U zijn gecontroleerd en HACKER SAFE zijn gecertificeerd vertonen zonder uitzondering een stijging van het aantal verkopen. Een proef bij de onafhankelijke online videotheek DirectMovie.nl liet zien dat bezoekers die het HACKER SAFE keurmerk zagen 11 procent meer kochten dan bezoekers die het keurmerk niet zagen.


Dagelijks 75.000 sites getest
Met HACKER SAFE worden dagelijks meer dan 75.000 websites getest, waarbij alle internet gekoppelde systemen en apparaten van een webdomein worden beproefd op de aanwezigheid van beveiligingslekken. Dit wordt gedaan vanuit het perspectief van de hacker. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van informatie over nieuw gemelde beveiligingslekken vanuit honderden bronnen wereldwijd.
De testen worden grondig uitgevoerd op alle actieve services, besturingsystemen en apparaten. En niet alleen op de webserver, maar ook op eventueel aanwezige applicatie-, e-mail- en DNS-servers en firewalls, switches en routers.
Nadat de testen goed zijn doorstaan kan er op website een HACKER SAFE logo gevoerd worden als bewijs aan bezoekers dat de website vrij is van alle bekende beveiligingslekken.

Over Business To You
Sinds januari 2001 levert Business to You BV (B2U) producten welke gerelateerd zijn aan 'Secure eBusiness'. Aanvankelijk waren dit voornamelijk producten voor het realiseren van digitale betalingen (e-payments) maar omdat online transacties in alle sectoren voorkomen heeft B2U haar dienstverlening uitgebreid naar andere veiligheidsproducten zoals CleanPort en HACKER SAFE. Meer informatie: www.b2u.nl en www.hackersafe.nl

MamboFive
MamboFive BV is een softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor professionele internetwinkels. De Utrechtse onderneming is in 2000 opgericht en heeft een pakket ontwikkeld waarmee MKB-bedrijven snel en zonder hoge investeringen verkopen via het internet kunnen regelen, terwijl grote organisaties meer controle krijgen over het totale proces van de e-commerce. Op basis van de MamboFive Commerce Suite(TM) worden complete webwinkels neergezet, incl. de online producten en een kassa. Deze basisfunctionaliteiten kunnen eenvoudig worden uitgebreid met logistieke functies voor in- en verkoop, voorraadbeheer en facturering. MamboFive technologie ligt aan de basis van succesvolle webwinkels van ondermeer GSMexpress, KPN Hi, Vodafone, Simac, Belstore en Fujitsu-Siemens. Meer informatie: www.mambofive.com