Politie Hollands Midden

Datum: 15 maart 2007


---
Leiderdorp Aanrijding auto met bromfietser De politie heeft op donderdag 15 maart, rond 06.20 uur, hulp geboden bij een aanrijding op de kruising van de Torenwacht en de Buitenhoflaan. Een 18 jarige vrouw uit Leiderdorp reed in haar auto over de Torenwacht, komende uit de richting van de Brugwacht. Ter hoogte van de supermarkt wilde zij linksafslaan. Zij zag een bromfietser over het hoofd en reed hem aan. De bromfietser, een 41 jarige man uit Leiderdorp, kwam ten val en liep een hoofdwond op. Hij is met de ambulance naar het Rijnland Ziekenhuis gebracht.

Leiden Beroving De politie is een onderzoek gestart naar een beroving. De beroving vond plaats op weosndag 14 maart, rond 23.55 uur, op de Prins Frederikstraat. Een 26 jarige vrouw uit Leiden is door een man op een fiets beroofd van haar tas. Zij is onder andere haar mobiele telefoon en haar portemonnee kwijt. Een getuige kon vertellen dat de man in de richting van de Molenstraat/ Willem de Zwijgerlaan is gefietst.

Sassenheim Doorrijden na aanrijding Een 41 jarige vrouw uit Sassenheim fietste op woensdag 14 maart, rond 17.45 uur, op de Kweekersweg in de richting van de Van Alkemadelaan. Ter hoogte van de hoofdingang van een school wordt zij aan de achterzijde aangereden door een personenauto. Door de kracht van de botsing kwam zij tot stilstand tegen een boom. De automobilist is zonder haar of zijn identiteit kenbaar te maken en zich te bekommeren om het slachtoffer de plaats van het ongeval verlaten. De vrouw is per ambulance naar het LUMC gebracht.

Sassenheim Aanrijding auto met bromfiets Een 18 jarige Voorhouter is op woensdag 14 maart, rond 17.40 uur, gewond geraakt bij een aanrijding op de Zandslootkade. De bromfietser reed over de Zandslootkade, komende uit de richting van de Hoofdstraat. Hij verleende op het kruispunt met de Prins Clausstraat geen voorrang aan een van rechtskomende automobilist. De automobilist, een 78 jarige man uit Sassenheim, kon een aanrijding niet meer voorkomen. De bromfietser belandde onder de auto en raakte gewond aan zijn been. Hij is per ambulance naar het LUMC gebracht.

Sassenheim Jongetje (3) aangereden Een 3 jarig jongetje uit Sassenheim is op woensdag 14 maart, rond 15.30 uur, door een achteruit rijdende bestelauto aangereden op de Constantijnlaan. De automobilist, een 49 jarige man uit Zoetermeer, had bij het achteruitrijden het jongetje over het hoofd gezien. Het jongetje kwam met zijn benen onder de auto terecht. De hulpdiensten werden direct gebeld en hebben de jongen onder de auto vandaan gehaald. Het jongetje werd per ambulance naar het LUMC gebracht.

Leiden Opzettelijke aanrijding De politie is een onderzoek gestart naar een incident dat plaatsvond op woensdag 14 maart, rond 14.30 uur, op de Flevoweg in Leiden bij het aldaar gevestigde bouwmarkt. Medewerkers van de bouwmarkt vermoedden dat er een man winkeldiefstal had gepleegd. Zij wilden de man tegenhouden maar deze liep naar zijn auto toe op de parkeerplaats voor de winkel. Een medewerker stond voor de auto toen de man optrok en tegen zijn knieën aanreed. De medewerker kwam op de motorkap terecht en werd enkele meters op de kap meegenomen. De medewerker, een 56 jarige man uit Roelofarendsveen, heeft aangifte gedaan bij de politie.

Voorschoten Kopstaartaanrijding De politie heeft op woensdag 14 maart, rond 15.15 uur, hulp geboden bij een aanrijding op de Voorschoterweg. Bij de aanrijding waren vijf personenauto's bij betrokken. Een 34 jarige man uit Wassenaar reed in zijn auto over de Voorschoterweg in de richting van Voorschoten. Voor hem remden auto's af vanwege filevorming. De 34 jarige automobilist kon niet op tijd tot stilstand komen en botste achterop de auto voor hem. De auto van deze automobiliste, een 53 jarige vrouw uit Voorschoten, botste op de auto voor haar. In totaal raakten bij deze botsing 5 auto's beschadigd. Twee automobilisten raakten gewond, de 34 jarige man uit Wassenaar klaagde over nekklachten de 53 jarige vrouw uit Voorschoten is met verwondingen overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

--- einde berichten ---
---
Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --