Ingezonden persbericht


Maak kans op stage bij Renault Formule 1 Team!

Altran Engineering Academy biedt jonge ingenieurs kans op stage bij ING Renault Formule 1 Team

Amsterdam, 15 maart 2007 - Dit jaar kunnen jonge, enthousiaste en getalenteerde ingenieurs voor alweer het vierde seizoen meedingen naar een exclusieve werkstage van 6 maanden bij het Research & Development team van ING Renault F1, onder de deskundige leiding van Altran. Altran, een innovatieve technische consultancy organisatie, heeft al jaren een technologisch partnerschap met het ING Renault Formule 1 Team.

De wereldkampioenschappen van 2005 én 2006 werden gewonnen door het Renault Formule 1 Team. Een bijzonder knappe prestatie als je weet welke technische inspanningen en hoogstandjes geleverd worden achter de schermen van alle Formule 1 teams. Ook dit jaar staat het team weer voor fascinerende uitdagingen op het gebied van sport en technologie en Altran biedt jonge ingenieurs de kans om daarbij te ondersteunen.

Laatste jaar studenten of pas afgestudeerden van een universiteit met als specialisatie natuurwetenschappen of technologie die kans willen maken op deze unieke stage, kunnen zich tot 1 juni 2007 aanmelden op: www.altran-academy.com. Om zich aan te melden moeten kandidaten een technologisch innovatief project indienen op het gebied van een van de volgende Formule 1 disciplines: aerodynamica, power-train, optimalisering van prestaties, ontwerp en analyse, dynamica van het voertuig, controle- en elektronicasystemen, R&D van materialen, transducers en test technologie.

###

Over Altran
Altran is de toonaangevende consultancy-firma op het gebied van innovatie en technologie. Met 16.000 consultants wereldwijd is Altran actief in tal van disciplines, variërend van engineering en kwaliteitszorg tot informatietechnologie en organisatieadvies. Altran ondersteunt bedrijven in iedere fase van de innovatiecyclus. Klanten vertrouwen op Altran voor - bijvoorbeeld - het volgen en monitoren van technologische ontwikkelingen, toegepast wetenschappelijk onderzoek, het product-gereed maken van technologische innovatie en het productierijp maken van vindingen. Altran ondersteunt klanten in vrijwel iedere branche: automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart, telecommunicatie en energie. Opgericht in 1982 is Altran actief in twintig landen. De omzet bedroeg in 2005 1,430 miljard euro. Kijk voor meer informatie op www.altran.com.

Neem voor meer informatie contact op met:
Text 100 Public Relations
Gerhilde Ammerlaan
T: +31 (0)20 530 43 37
E: gerhilde.ammerlaan@text100.nl

Twee afbeeldingen bij dit persbericht zijn bijgevoegd. Voor hoge resolutie foto's kunt u contact opnemen met onderstaand contactadres.