Mojo Concerts

Incubus in Heineken Music Hall

Naarmate de jaren verstrekken lijken de heren van Incubus stukje bij beetje hun wilde haren te verliezen. Bij oprichting in 1991 richtte de band zijn pijlen op onvervalste metal, anno 2006 slaat de muzikale koers uit richting uitgebalanceerde alternatieve rock. Ook met het nieuwe album Light Grenades heeft Incubus de zaken iets anders aangepakt zoals we van ze gewend zijn.

In tegenstelling tot andere albums heeft de Amerikaanse groep alle tijd genomen waardoor de opnames van Light Grenades een dik jaar (in plaats van de gangbare periode van 16 weken) duurden. In tekstueel opzicht slaat zanger Brandon Boyd minder fanatiek om zich heen en legt hij de ware ziel van de band bloot in het nieuwe songmateriaal. Daarom is in dit opzicht Incubus eindelijk -laten we voor een keer het onvermijdelijke v woord gebruiken- volwassen geworden!

Vrijdag 16 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 32,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 25 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.