Ingezonden persbericht


Persbericht

Theater de Uitstek
2 maart 2007

DRUMIX!
The World of DRUMIX!
Vrijdag 16 maart 2007, 20.15 uur
E 16,00 / E 14,50
Theaterconcert

The World of DRUMIX! In Theater de Uitstek

Lucas van Merwijk (beste slagwerker van de Benelux) en Aly N'Diaye Rose (vierde in de percussionisten top 10) vormen samen het duo DRUMIX! In hun swingende voorstelling 'The World of DRUMIX!' laten deze twee slagwerkfanaten het publiek alle muzikale hoeken van de wereld zien.

Spetterende drums en djembé, intieme klanken van de udu en de waterdrums, grote afwisseling van zowel instrumenten als geluid. Drie werelddelen ontmoeten elkaar; Afrikaanse, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden worden met elkaar verweven. Door hun jarenlange podiumervaring in combinatie met hun docentschap slagwerk en percussie aan verschillende Nederlandse conservatoria, hebben deze drumvirtuozen een geheel eigen stijl en geluid ontwikkeld. Een overweldigend slagwerkconcert!

Iedere vrijdagmiddag doet Theater de Uitstek u een verleidelijk, maar beperkt aanbod. Dit aanbod is voor de last-minute-beslissers en is beschikbaar tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Zo kunt u met een beetje geluk ongepland toch een hele leuke avond hebben tegen een voordelig tarief. Kijk snel wat het aanbod van komende vrijdag is op www.uitstek.nl!

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Valesca Mulder, tel: 078-6194508 of uitstek@gmail.com

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl

---- --