Persberichten Binnensticht, 10.50 uur

Utrecht, 16-03-2007

Winkeldief

BILTHOVEN De politie heeft donderdag 15 maart om 13.25 uur een 16-jarige jongen uit Zeist aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

De jongen werd in een winkel op de Donsvlinder betrapt toen hij een aantal chocoladerepen stal. De jongen is in overleg met de ouders voorgedragen voor een taakstraf bij bureau Halt.

Parkeertoezicht

DE BILT Bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente De Bilt hebben donderdag 15 maart parkeertoezicht gehouden op de Hessenweg.

Men lette op de aanwezigheid van de parkeerschijf in de blauwe zone in dit gebied. In 18 gevallen bleek dat de bestuurders de parkeerschijf niet hadden aangebracht of verkeerd hadden ingesteld. Zij werden bekeurd.

Te snel

GROENEKAN Het verkeershandhavingsteam heeft donderdagmiddag 15 maart tussen 14.00 en 16.15 uur een snelheidscontrole gehouden op de Koningin Wilhelminaweg.

727 Passerende automobilisten werden gecontroleerd. In 52 gevallen werd de toegestane maximumsnelheid van 50 kilometer per uur overschreden. De hoogste gemeten snelheid was 77 kilometer per uur.