Politie Noord-Holland-Noord

Goede reacties na getuigenoproep ernstige mishandeling

Hoorn, 16-03-2007 * Na de uitzending van het opsporingsprogramma Ter Plaatse en de getuigenoproep in de krant naar aanleiding van een ernstige mishandeling hebben zich enkele goede getuigen gemeld bij de politie. Ook zijn er via Meld Misdaad Anoniem meldingen binnen gekomen. In deze televisie-uitzending werd de mishandeling van een 19-jarige man uit Hoorn behandeld die plaatsvond op zaterdagavond 24 februari op de Boeier.

Deze avond stonden twee 19-jarige vrienden uit Hoorn nog even na te praten toen zij werden opgeschrikt door een agressieve onbekende man. Die sloeg een van hen zo hard dat hij er een gecompliceerde kaakbreuk aan over hield. Omstanders probeerden het geweld te doen stoppen en riepen 'Marc, doe even normaal.'

Verdachte aanhouden

Het onderzoek zal worden voortgezet, maar de politie verwacht de komende tijd een verdachte in deze zaak te kunnen aanhouden. Meer meldingen van getuigen of personen die menen de verdachte te herkennen worden nog steeds verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel: 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800- 7000.