Gemeente Hilversum

Werken aan de weg

21 maart 2007
De wegwerkzaamheden van 16 t/m 23 maart 2007

Op de Johannes Geradtsweg duurt de herinrichting van de kruising met de Jacob van Campenlaan nog twee weken. Het autoverkeer vanaf het viaduct naar het Den Uylplein wordt in één richting langs het werk geleid. Vanaf het Den Uylplein naar het Media Park wordt omgeleid door de wijk Noord over de Floris Vosstraat, de Berlagelaan en de Simon Stevinweg.
In de komende tweeënhalve week wordt op de kruising Jacob van Campenlaan/ Lieven de Keylaan een plateau aangelegd. De aanleg vormt de start van de herinrichting van de wijk Noord als 30-km-zone.

Op de Gijsbrecht van Amstelstraat wordt gewerkt tussen de Loosdrechtseweg en de Oude Loosdrechtseweg. Autoverkeer wordt vanaf de westkant omgeleid over de Loosdrechtseweg en de Diependaalselaan en via de Bosdrift weer terug naar de Gijsbrecht. Vanaf de andere kant loopt de omleiding over de Neuweg en de Hilvertsweg naar de Diependaalselaan en vervolgens over de Diependaalselaan en de Loosdrechtseweg.

Gewerkt wordt verder


* op de Anthony Fokkerweg tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Van Mussenbroekstraat, herinrichting tot eind maart;
* op de Hilvertsweg, tussen de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Neuweg, herinrichting tot half mei.

De wegwerkzaamheden van 26 t/m 30 maart 2007

Op de Johannes Geradtsweg gaat de herinrichting van de kruising met de Jacob van Campenlaan zijn laatste week in. Als de weersomstandigheden geen beletsel vormen voor de asfalteringswerkzaamheden, gaat de kruising op vrijdagmiddag 30 maart open. Het is bedoeling om dan ook klaar te zijn met de aanleg van het plateau op de kruising Jacob van Campenlaan/Lieven de Keylaan.

Op de Gijsbrecht van Amstelstraat wordt aan de herinrichting gewerkt tussen de Loosdrechtseweg en de Oude Loosdrechtseweg. Autoverkeer wordt vanaf de westkant omgeleid over de Loosdrechtseweg en de Diependaalselaan en via de Bosdrift weer terug naar de Gijsbrecht. Vanaf de andere kant loopt de omleiding over de Neuweg en de Hilvertsweg naar de Diependaalselaan en vervolgens over de Diependaalselaan en de Loosdrechtseweg.

Gewerkt wordt verder


* in de wijk Noord, aanleg verkeersremmende maatregelen tot eind mei;

* op de Anthony Fokkerweg tussen de Kamerlingh Onnesweg en de Van Musschenbroekstraat, herinrichting tot eind maart;
* op de Pieter de Hooghlaan tussen de Gerard Doulaan en de Gijsbrecht van Amstelstraat, vervanging riolering tot begin april;
* op de Hilvertsweg, tussen de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Neuweg, herinrichting tot half mei.