Macintosh Retail Group

PERSBERICHT

DIRECTIEWISSELING BIJ HALFORDS

Na een dienstverband van ruim 9 jaar, waarvan 8 jaar als Algemeen Directeur, heeft de heer drs P. Burger (46) te kennen gegeven op 1 juni 2007 te willen terugtreden als Algemeen Directeur van Halfords Nederland BV. De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group heeft dit verzoek ingewilligd. De Raad van Bestuur dankt de heer Burger voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan de uitbouw van Halfords tot de specialist in fietsen, auto- en fietsaccessoires en mobiele navigatieapparatuur, met 152 winkels in Nederland en België.

De Raad van Bestuur zal de heer drs W.P. Marcelissen (39) per 1 juni 2007 benoemen tot Algemeen Directeur van Halfords Nederland BV. Willem Marcelissen beschikt over ruime detailhandelservaring zowel binnen als buiten Macintosh Retail Group. Sinds 2004 is hij werkzaam als Manager Inkoop bij Halfords Benelux en voorheen was hij ondermeer Commercieel Manager bij De Tuinen en Director Business Development bij de ETOS Groep. De Ondernemingsraad van Halfords Nederland BV heeft positief geadviseerd over deze benoeming.

Raad van Bestuur Macintosh Retail Group NV

Maastricht,16 maart 2007

Voor nadere info:
Halfords: drs P.Burger (0318-559113) Macintosh Retail Group: mr. P.T.A. Hünen (043-3280725)

Dit persbericht is eveneens te lezen op de internet-site van Macintosh Retail Group NV: www.macintosh.nl.

Retail is ons vak. Macintosh Retail Group is een grootschalige non-food retailer, gespecialiseerd in de distributie van consumentenproducten in de marktsectoren Living, Fashion en Automotive & Telecom. Macintosh Retail Group is actief met 961 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland met een totale verkoopvloeroppervlakte van zo'n 525.000m2. De sector Living bestaat uit 150 woonwarenhuizen in Nederland, België en Frankrijk onder de namen Kwantum en GP Décors. De sector Fashion wordt gevormd door 447 schoenenwinkels van Scapino, Dolcis, Manfield, Invito en PRO sport in Nederland en België. Nea International, producent van Push-braces, maakt eveneens deel uit van de sector Fashion. In de sector Automotive & Telecom is BelCompany met 156 winkels de grootste aanbieder van telecomproducten en ­diensten in Nederland en met 56 winkels een van de grootste telecomretailers in België. Halfords is de specialist in fietsen, auto- en fietsaccessoires met 152 winkels in Nederland en België.


---- --