Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ervaren manager versterkt Sophos Benelux team

Sophos benoemt Martin Gort tot Channel Manager België en Luxemburg

Gorinchem, 16 Maart 2007 -- Sophos, wereldwijd leider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor internetbedreigingen, kondigt de benoeming aan van Martin Gort tot Channel Manager voor België en Luxemburg. Dankzij deze benoeming is Sophos in staat haar netwerk in de twee landen verder te optimaliseren en resellers nog beter te ondersteunen. De aanstelling van Martin Gort kadert in Sophos' strategie om dit jaar extra te investeren in de Belgisch-Luxemburgse regio.

Martin Gort zal zich naast ondersteuning en training van het resellerkanaal, ook bezig houden met de gezamenlijke promotie van high-end toepassingen. Sophos is ervan overtuigd dat direct contact toegevoegde waarde biedt voor het kanaal en het bedrijf beter in staat stelt om voeling te houden met de wensen en behoeften van eindgebruikers. Voor leveringen zal Sophos het bestaande reseller netwerk verder uitbreiden, al dan niet met partijen in verticale markten.

Martin Gort, heeft 20 jaar ervaring in de ondersteuning en uitbouw van het kanaal op internationaal niveau; hij werkte in het verleden vooral voor markten in de Benelux, Oost Europa en Duitsland.

Marnix van Meer, Director Sophos Benelux verklaart: "Martin beschikt over internationale managementervaring en kan erg goed omgaan met cultuurverschillen. Hij is in staat om ons klantenportfolio en reseller netwerk verder uit te breiden. Ik ben blij dat hij nu tot ons team behoort.", aldus van Meer.

Sophos en Martin Gort zijn op 21 en 22 maart aanwezig op Infosecurity - stand B059.

Ingezonden persbericht