Portiva vertegenwoordigd bij kenniscentrum Virtueel Bouwen


HEUSDEN-ZOLDER, België, 20070308 -- Het Wetenschappelijk en Technische Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), in België, opent 16 maart 2007 officieel haar deuren. In dit gloednieuwe demo-centrum in een historische kolenmijn in Heusden-Zolder (B) worden diverse ICT toepassingen voor de bouwsector getoond. Portiva is als enige Nederlandse portal leverancier vertegenwoordigd met Bouwlogics en SharepointXD.

Het centrum Virtueel Bouwen heeft als doel bouwprofessionals te stimuleren om vernieuwende informaticatoepassingen te gebruiken en de schakel te vormen tussen bouwbedrijven en softwareontwikkelaars. Belangstellende organisaties kunnen gericht een bezoek brengen en beschikbare ICT toepassingen voorbekijken en uitproberen. Het WTCB staat met een opgeleid team terzijde.

Portiva levert door het beschikbaar stellen van het Bouwlogics platform en SharepointXD kennis een significante bijdrage aan de Belgische markt. Het participeren in dit veelbelovende Belgische initiatief past in de strategie van Portiva om buiten Nederland haar vleugels uit te slaan.

Over Portiva

Portiva is specialist in het optimaliseren van informatie-uitwisseling door de inzet van webportals. Portiva voorziet in slimme oplossingen voor het uitwisselen van documenten, tekeningen, beeldmateriaal en projectinformatie.

WTCB http://kurl.nl?A6E
Bouwlogics http://www.bouwlogics.nl
SharepointXD http://www.sharepointxd.nl





Portiva