Truston host diensten van organisatie Shared Library Services


NIEUWEGEIN, 20070316 -- Shared Library Services (SLS) heeft de hosting van internet portal MijnSLS.nl uitbesteed aan ICT-organisatie Truston. SLS biedt bibliotheken ondersteuning bij hun secundaire processen met diensten op het gebied van ICT, Human Resources, Financiën en Verandermanagement & Organisatieontwikkeling.

Walter Wouters, Directeur SLS: "MijnSLS.nl wordt nu gehost door Truston. De professionele en flexibele aanpak van Truston verhoogt de slagvaardigheid van onze onderneming. Truston stelt ons in staat in korte tijd een kwalitatief hoge dienstverlening neer te zetten. Dit creëert extra flexibiliteit goed te kunnen anticiperen op alle veranderingen in de Nederlandse bibliotheekmarkt."
Voor meer informatie over SLS kunt u terecht op www.slsgroep.nl.

Truston is sinds haar oprichting in 1994 een gerespecteerde speler in de ICT-markt. Als Oracle Certified Partner is Truston een erkend specialist op het gebied van Oracle-technologie. Truston focust zich op drie deelgebieden: bibliotheken, customer data integration en zorgverzekeraars. Met het product BiblioByte ondersteunt Truston de gehele front- en backoffice van bibliotheken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.truston.com en www.bibliobyte.com.

Voor meer informatie:
Truston Group NV
Newtonbaan 7
3439 NK Nieuwegein

René de Vos
Tel: + 31 30 600 1900
r.de.vos@truston.com
www.truston.com