Ingezonden persbericht


Persbericht

De Opstepdag; voorjaarsteptocht door Rotterdam

Zaterdag 17 maart aanstaande organiseert StepAround een leuke voorjaarsteptocht door Rotterdam. De tocht duurt ca. 2 uur en start om 11:00 uur vanaf de Kubuswoningen in Rotterdam. Exacte startlocatie krijgt u na inschrijving.

De tocht is bedoeld om op een leuke manier kennis te maken met het steppen. Iedereen met een step kan meedoen en tegen een gereduceerd bedrag is een originele Kickbike (de Rolls Royce onder de steps) te huur.

Stepcursus
Vanaf 17 maart aanstaande is het ook mogelijk om in te schrijven voor de stepcursus, welke zes weken lang op woensdagavond en zaterdagochtend wordt gegeven. De cursus start op woensdag 21 maart om 19.30 uur. Doel ervan is om de conditie te verbeteren.

Kosten zijn voor de Opstepdag zijn E 5,00 inclusief 1 consumptie en voor E 5,00 extra kan een step gehuurd worden. Het inschrijfgeld dient men voor de start contant te betalen, pinnen is niet mogelijk. Voor het huren van een step is tevens een geldig legitimatiebewijs een vereiste.

Let op de bijverschijnselen:
Gezond gevoel, verbaasde blikken en gespierde billen.

Informatie verkrijgen en inschrijven kan bij StepAround tel: 010-4776477 of per e-mail: info@steparound.nl Op de website www.steparound.nl staat aanvullende informatie.



Ingezonden persbericht