Gemeente Beuningen


Doe mee aan de Maas en Waalse schoonmaakdag!
De gemeente Beuningen gaat in samenwerking met woningstichting Standvast Wonen deelnemen aan de Maas en Waalse Schoonmaakdag. Op deze dag worden verenigingen opgeroepen om met elkaar het zwerfafval te lijf te gaan. Dit jaar wordt de schoonmaakdag gehouden op zaterdag 17 maart van 9.00 tot 12.00 uur.

Beuningen neemt voor het eerst deel aan de schoonmaakdag. In de gemeenten Druten en West Maas en Waal worden de handen al jarenlang uit de mouwen gestoken. We willen graag bij dit initiatief aansluiten, zodat de schoonmaakactie niet meer bij onze gemeentegrens ophoudt.

Doet u mee aan de Maas en Waalse schoonmaakdag? Op vrijdag 17 maart geven de scholen het startsein om hun buurt schoon te maken. Wilt u als persoon, buurtbewoners of vereniging ook iets doen voor het milieu? Reageer dan en neem contact op met mw. van Oers van de gemeente Beuningen, tel. 024-6780800 of via e-mail.

De gemeente zorgt voor plastic handschoenen en vuilniszakken. De volle zakken worden dezelfde dag nog opgehaald. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u natuurlijk meer informatie over het verloop van de schoonmaakdag.