Ingezonden persbericht


Persbericht

Theater de Uitstek
2 maart 2007

Intwine
The Rumshop Sessions
Zaterdag 17 maart 2007, 20.15 uur
E 19,00
Theaterconcert

Intwine op theatertoer!

Intwine is één van de meest succesvolle en vernieuwende bands van Nederland. Ze danken hun bekendheid aan optredens op clubpodia, binnen- en buitenlandse festivals, het Pinkpop Festival en ontvingen een reeks awards, nominaties en diverse hitnoteringen. Intwine creëert pakkende emotionele rock gecombineerd met reggae, hiphop en latin. Kortom een concert dat elke muziekliefhebber niet mag missen.

'The Rumshop Sessions' is een theaterprogramma van Intwine. In navolging van het succes van hun akoestische sessies voor het TMF programma P.U.R.E. brengt de band akoestische bewerkingen van eigen songs. Een akoestische set van een groep charismatische supermuzikanten en gedragen door een stemgeluid, zal het stof uit de speakers blazen en stilzitten onmogelijk maken. Intwine is rock, overgoten met een salsa van reggae, hiphop en latin invloeden. Deze theatershow is een absolute "must-see" for fans en fans to be van Intwine.

Iedere vrijdagmiddag doet Theater de Uitstek u een verleidelijk, maar beperkt aanbod. Dit aanbod is voor de last-minute-beslissers en is beschikbaar tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Zo kunt u met een beetje geluk ongepland toch een hele leuke avond hebben tegen een voordelig tarief. Kijk snel wat het aanbod van komende vrijdag is op www.uitstek.nl!

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Valesca Mulder, tel: 078-6194508 of uitstek@gmail.com

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl

---- --