tros

Hilversum, 13-03-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 17 maart
Radio 2 - 16.00 uur

Edsilia, guus meeuwis en cast doe maar musical bij tros muziekcafÉ

Aankomend weekend staat Radio 2 in het teken van 'Het weekeinde van het Nederlandse lied'. En ook in TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 17 maart staan de Nederlandse sterren in de schijnwerpers. Daniël Dekker ontvangt de volgende gasten:

Edsilia Rombley heeft het erg druk. Ze heeft net laten weten dat ze Nederland in het Engels gaat vertegenwoordigen op het Songfestival. Op 14 en 15 maart staat ze in Ahoy in het voorprogramma van Lionel Richie en sinds 11 maart is ze te bewonderen in het nieuwe tv-programma: 'Just the two of us'.

Guus Meeuwis is, naast zijn optreden in de tv-show van Rob Stenders 'Late Vermaak', druk bezig met het schrijven van nieuwe liedjes voor zijn album dat binnenkort uitkomt. Ook staat hij dit jaar weer in Eindhoven in het PSV-stadion. Tijd voor een gesprek en een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

En ook de cast van de musical Doe Maar brengt een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ. De muziek is terug in een nieuw verhaal, 25 jaar na de eerste nummer 1-hit. Lenette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Jan Rot en Daniël Boissevain zingen de bekende nummers van Henny Vrienten en Ernst Jansz zoals 'Een nacht alleen' en 'Sinds een dag of 2'.

Madame Perdu is een band met de stad Utrecht als standplaats en bestaat uit vijf muzikanten en een zanger. Muzikale bohémiens met een wrange voorliefde voor Europese volksmuziek: chansons, vaudeville, cabaret en mestizo. En dat alles in het Nederlands. Eind oktober brengen zij hun debuut-cd uit.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl