Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Open huis Cultuurhuis Doorn voor inwoners op 17 maart

Bent u benieuwd hoe het Cultuurhuis ervan binnen uit ziet? Wilt u wel eens weten wat er allemaal te doen en te beleven is? Kom dan op zaterdag 17 maart naar het Cultuurhuis in Doorn. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is er een Open Huis voor de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Omdat we zoveel mogelijk mensen willen ontvangen is de dag opgedeeld in zes tijdsblokken van elk één uur, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Aanmelding
In verband met de organisatie kunt u alleen na aanmelding komen. Graag willen wij weten of u s ochtends of s middags wilt komen zodat wij een goede indeling kunnen maken. U kunt zich aanmelden via openingcultuurhuis@heuvelrug.nl. Indien u geen gebruik kunt maken van e-mail, kunt u zich telefonisch aanmelden tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoon (0343) 56 56 21. Dit kan tot en met maandag 12 maart. Geeft u aan:

Naam en adres
Telefoonnummer
E-mailadres
Het aantal volwassenen en het aantal kinderen waarmee u komt. (max. 4 personen)
Of u in de ochtend of middag wilt komen, of dat u geen voorkeur heeft.

Het maximale aantal gasten per periode is tweehonderd. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail of brief. Hierin staat in welk tijdsblok wij u verwachten.

Programma
Op zaterdag 17 maart start elke periode van een uur met een korte rondleiding door het Cultuurhuis. U krijgt een indruk van het gebouw en ziet wat er te doen is. Na de rondleiding kunt u kiezen voor het onderdeel dat u het meeste aanspreekt.

>> U kunt het programma hier bekijken pdf Zie het origineel

Tenslotte krijgt u een consumptie aangeboden en daarmee is het programma afgelopen.

Belbus beschikbaar voor senioren
Wij vragen u vriendelijk zo veel mogelijk lopend, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Het aantal parkeerplaatsen is namelijk beperkt. Een beperkt aantal personen kan gebruik maken van de Belbus voor senioren. Deze is beschikbaar voor 12..00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur, maximaal 7 personen, geen rolstoelers. Geeft u even in uw e-mail aan als u gebruik wilt maken van de Belbus.