Ingezonden persbericht


Persbericht
16 maart 2007

Nominatieweekend 3FM Awards
Zaterdag 17 maart tussen 07.00 en 10.00 uur nominaties bekend

DJ Sander de Heer maakt op zaterdagochtend 17 maart in het 3FM programma Het Huis van De Heer (BNN) de nominaties bekend voor de 3FM Awards. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door 3FM luisteraars.

Het hele weekend, van 17 tot en met 18 maart, wordt muziek van de genomineerden op 3FM gedraaid. Luisteraars van 3FM maken kans op kaarten voor de uitreiking op zondag 15 april in Paradiso, waar onder meer VanVelzen, Krezip, Di-rect, Ilse DeLange en Within Temptation optreden.

"Ik ben heel blij met de line-up van de 3FM Awards", zegt Florent Luyckx, 3FM zendercoördinator. "Met de artiesten die optreden laten we zie hoe hoog het niveau van de Nederlandse muziek op dit moment is".

Stemmen
Vanaf 17 maart 10.00 uur, kunnen de 3FM luisteraars via www.3fm.nl stemmen op hun favoriete artiesten in de categorieën: Beste band, Beste zanger, Beste zangeres, Beste artiest Pop, Beste artiest Rock, Beste artiest Dance, Beste artiest R&B/Hiphop, Beste single, Beste album, Beste live-act en Beste nieuwkomer.

3FM Weekend de NL pop
De 3FM Awards uitreiking is de afsluiting van Het Weekend van de NL pop op 3FM. Dit weekend begint vrijdag 13 april 6.00 uur. Gedurende dit weekend wordt in alle radioprogramma's muziek gedraaid van artiesten van Nederlandse bodem.

De 3FM Awards en het Weekend van de NL Pop worden mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur.

Kaarten voor de 3FM Awards zijn te koop via www.3fm.nl.



Ingezonden persbericht