Ingezonden persbericht


Zondagmiddag 18 maart a.s. zingt Hind in de Orange Flagship store

Hind brengt Arabpop met Jazz in Orange Flagship store

Den Haag, 27 februari 2007 - Hind treedt samen met The Auratones op in de Orange Flagship store in Rotterdam. Op zondag 18 maart a.s. van 14.00 tot 17.00 uur zullen Hind en The Auratones Arabpop en Jazz ten gehore brengen. De zangcarrière van de Nederlands-Marokkaanse Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het tv-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle 'Summer All Over Again' werd een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op tv en in het land te zien was. De Arabische invloeden en Hinds warme en passionele stem passen goed met de swingende funky souljazz van The Auratones. Toegang is gratis en het optreden vindt plaats op het muziekpodium op de eerste verdieping.

Orange presenteert elke derde zondag van de maand in samenwerking met Arrow Jazz FM; Jazz@Orange, een gratis middagconcert in de Orange Flagship store aan de Lijnbaan 54 in Rotterdam (hoek Lijnbaan, Stadhuisplein).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek dichterbij. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, exclusieve concertregistraties en meer. Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van het North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl