Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HAAGSE HUMOR GEZOCHT

De R.G. Ruijs Stichting vermoedt dat het in Den Haag barst van het komisch talent. 'Haagse humor' is niet voor niets een fenomeen!

Op het Open Podium van 't Haags Boekenweekcafé op zondagmiddag 18 maart aanstaande in de Centrale Bibliotheek aan het Spui, stelt de R.G. Ruijs Stichting het podium graag open voor stand-up comedians, conferenciers en mensen die gewoon een leuk verhaal of een goeie mop willen vertellen.

Een paar simpele spelregels: - je krijgt maximaal 4 minuten de microfoon (of zolang als de jury het kan verdragen...) - het moet binnen de grenzen van het betamelijke blijven (artikel 1, en alle leeftijden).

De beste verteller krijgt een leuke prijs. Wie dat is wordt bepaald door een vakkundige jury onder leiding van humorkanonnen Sjaak Bral en Marnix Rueb, die diezelfde middag hun nieuwe boek 'Hedendaagse Ergernissen' presenteren. Verder zullen onder andere de columnisten Julies Pasgeld en Karel Kanits optreden, is er verfrissende poëzie van de talentvolle László Huszár en Olivier van Nooten en wordt de muzikale omlijsting verzorgd door Dr. Bongobrain met Livin' Blues-frontman Niko Christiansen. En meer... (er is altijd meer!)

Dus kom tussen die schuifdeuren vandaan en geef je op voor het Open Podium! Mail je naam, leeftijd, adres, telefoon en email-adres naar info@stichtingruijs.nl en geef kort aan wat je wil doen (standup, cabaret, een verhaal of een mop, en wat daarvan ongeveer 'de toon' is...) Aanmelden kan nog tot 16 maart.

Meer informatie op www.stichtingruijs.nl

Zondag 18 maart van 14.00 tot 17.00 uur, toegang gratis.

--------------------------------
R.G. RUIJS STICHTING
Postbus 16685
2500 BR Den Haag
t. 070 320 5256
m. 06 5189 7233
info@stichtingruijs.nl
www.stichtingruijs.nl