Ingezonden persbericht


Australische wijnproeverij tijdens ProWein

In verband met ProWein in Düsseldorf, 18-20 maart 2007, zal de Australian Trade Commission een speciale Australische wijnproeverij organiseren, gevolgd door een (networking) diner. Het evenement zal plaats vinden op zondag 18 maart 2007 om 18.30 uur na afloop van de eerste beursdag van ProWein.

Het evenement staat open voor een gelimiteerd aantal wijnimporteurs uit een select aantal landen in Europa. Het doel is wijnen te presenteren van een achttal speciaal geselecteerde Australische wineries die actief op zoek zijn naar een importeur in Europa. Elk van de volgende acht wineries is persoonlijk vertegenwoordigd:

» Abbey Rock
» Cassegrain Wines
» Condo Wines
» Great Wine Estates
» Henry Martin Wines
» Kangarilla Road Wines
» Mt. Toolleen
» Olssens of Watervale
» Sandalford
» Wanted Man Wines

Onder de deelnemende importeurs wordt tijdens het diner een vliegticket naar Australië verloot, gesponsored door Qantas Airlines. Voor het gemak van de deelnemers hebben wij transport geregeld van het ProWein beursterrein naar het nabijgelegen restaurant.

Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Thijs de Neeve van de Australian Trade Commission in Nederlands via thijs.deneeve@austrade.gov.au. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname verloopt derhalve op basis van volgorde binnenkomst van de aanmelding.

Voor nadere informatie kunt u zich richten tot:

Thijs de Neeve
Austrade - Australian Trade Commission
Stieltjesstraat 176
3071 JX Rotterdam
tel. 010 - 42 31 830
fax 010 - 42 31 104

----------