Volledige fusie van KSE en ObjectAutomation

18.03.2007 / 13:41 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Oa international bv

Oa international bv

Volledige fusie van KSE en ObjectAutomation

BLADEL, Nederland, March 18 /PRNewswire/ --


- Combinatie resulteert in wereldwijde industriële automatisering en leider op het gebied van procescontrole

KSE Protech bv en ObjectAutomation Corporation (OA) hebben hun krachten gebundeld in een fusie die de industriële technologie voor automatiserings- en distributieprocescontrole van OA combineert met de sterke punten van KSE in de levering van mondiale oplossingen voor automatiseringsoftware en
-hardware. Het daaruit voorkomende bedrijf, dat bekend staat als OA International bv (www.oa.com), is nu een leverancier op het gebied van mondiale automatiseringsoplossingen met meer dan 200 werknemers en is in staat de wereldwijde groei, technologische innovatie en de tevredenheid van klanten aan te sturen.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070313/CLTU015LOGO )

KSE Protech werd opgericht in 1975 en is al acht jaar een zakelijk partner van OA. In die periode is KSE zeer succesvol geweest in het ontwikkelen en leveren van OA software- en hardware-oplossingen aan verschillende sectoren in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

ObjectAutomation is opgericht in 1996 en is de industriële pionier en marktleider in de ontwikkeling van objectgebaseerde industriële automatiseringsoplossingen. Het kernproduct van OA biedt grafische pc-gebaseerde en ingebouwde controle, HMI- en procesvisualisatie, waarschuwings- en eventmededelingen, gegevensgeschiedeis en trending, en op het web gebaseerde zichtbaarheid. Het bestaat uit een op componenten gebaseerde technische architectuur, die zeer verspreid, grafisch en schaalbaar is.

Het onlangs gefuseerde OA International zal zijn inspanningen richten op vier grote zuilen in de sector. In de Voedsel- en Levensmiddelensector biedt OA International oplossingen voor productiecontrole, batchverwerking, receptmanagement, tracking & tracing en specifieke operationele oplossingen voor inname, dosering, wegen, mengen, drukken en uitgaande lading. Klanten van Energie en Nutsbedrijven gebruiken OA om pijpleidingen, putten, compressorstations, hoogspanningsnetwerken te controleren en te bewaken, evenals werkzaamheden op het gebied van water- en afvalwaterzuivering. In de Industriële Productiesector wordt OA gebruikt voor productieautomatisering, controle van de apparatuur, track and trace en kwaliteit-/laboratoriumbewaking. En ten slotte in de Industriële Dienstverlening biedt OA oplossingen voor luchthavenmanagement, automatisering voor materiaalverwerking en reservoiropslag.

Martin F. Wieffering, voormalig CEO van KSE Protech en nu Chief Executive Officer en Chairman van OA International zei: "We zijn al met de taak begonnen wereldwijde distributeurschappen en OEM-partnerschappen te vormen. We geloven dat het hebben van een geografische focus ons in staat stelt beter de verschillende behoeften van onze klanten in alle delen van de wereld te kunnen bedienen. We vinden de kansen die deze fusie met zich meebrengt voor onze klanten en onszelf, heel spannend."

Jon Wimer, oprichter van ObjectAutomation en nu president van OA International zei: "Door de sterke punten van beide bedrijven te combineren zijn we in staat een van de sterkste mondiale spelers op de automatiseringsmarkt te worden, vooral op het gebied van ingebouwde controle, ultramoderne objectgebaseerde technologie van wereldklasse en strategisch gelocaliseerde klantenservice."

Contacten voor OA International:
Jay Rao, Chief Marketing Officer
jrao@oa.com

+1-877-OA2-BUZZ x902

Rene Smulders, Vice President, Sales
Europa, Midden-Oosten, Azië, Zuid-Amerika, nieuwe economieën rsmulders@oa.com

+31-497-332475

Scott Williams, Sales Manager USA
swilliams@oa.com

+1-877-OA2-BUZZ x907

Website: www.oa.com

Contact:

Jay Rao, Chief Marketing Officer, +1-877-OA2-BUZZ Ext. 902, of jrao@oa.com; Rene Smulders, Vice President, Sales Europa, Midden-Oosten, Azië, Zuid-Amerika, nieuwe economieën, +31-497-332475, of rsmulders@oa.com; of Scott Williams, Sales Manager USA, +1-877-OA2-BUZZ Ext. 907, of swilliams@oa.com, allen van OA International bv ; Foto: NewsCom: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070313/CLTU015LOGO ; AP Archief: photoarchive.ap.org ; PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com