Ingezonden persbericht



Lang weekend bij wedstrijd Flevopassage

LELYSTAD - Afgelopen weekend werd een indoor dressuurwedstrijd georganiseerd bij paardensportvereniging de Flevopassage.

Zaterdag werd 's ochtends gestart met de klasse Z2. Cindy van den Berg met Silvero heeft voor beide proeven de eerste prijs behaald. In de Z1 behaalde Fiona Velner met Odes de eerste prijs in de eerste proef, tweede is Fiona Velner met Thunder. In de tweede proef heeft Fiona de eerste prijs behaald en is Cissy van der Heide met Stardust tweede geworden.

Daarna volgde de klasse M2, waarin Jolanda van de Kamp tweemaal eerste werd met Pablo.

Bij de klasse M1 ging Francien Smit met Naomi Lux met de eerste prijs voor beide proeven aan de haal. Beide tweede prijzen zijn voor Diane Beelen met Renco. In de eerste proef haalde Merel Barreveld met Shotgun de derde prijs op. In de tweede proef verdiende Hanneke Hoogstad met Hera de derde prijs.

Zondag werd begonnen met de klasse L2. Hier nam Stefanie Bom voor beide proeven de eerste prijs mee naar huis met haar paard Tivaldo. In de eerste proef is de tweede plaats voor Angeliek Knappmann met Palinero en de derde plaats voor Linda Faassen met Spetter. In de tweede proef haalt Linda Faassen de tweede prijs op en haalt Riana Snel met Tres Chique de derde prijs op.

In de klasse L1 neemt Monique Kwakkel met Joy de gouden beker mee voor de eerste proef. Zilver was bij de eerste proef voor Petra Bekke met Vitalis. Melie Dekker behaalde met Rowan brons. Joyce ten Hove gooide bij de tweede proef hoge ogen met het paard Harmony. De prachtige proef was goed voor maar liefst 211 punten en een eerste plaats. Tweede is Monique Kwakkel en derde Petra Bekke.

De zondag-avond werd afgesloten met de klasse B, waarin Monique vd Beek met Helena in beide proeven de eerste prijs haalde. De tweede prijs is bij de eerste proef naar Henrike Fijn gegaan met haar paard Wendy. In de tweede proef is Rachel Meeuwisse met Folke tweede geworden. In de eerste proef werd Rachel Meeuwisse derde, bij de tweede proef was dat Fianne Imminga met Infante.

De volledige uitslag is na te lezen op de website van de vereniging: www.flevopassage.nl


---- --