Alle races van Formule 1 in Outlook, Lotus Notes, Google Calendar...


AMSTERDAM, 20070209 -- Het jaarlijkse aantal races in de Formule 1 is sterk aan verandering onderhevig. Wie vanaf 18 maart geen enkele (nieuwe) race wil missen, kan via MarkThisDate.com de actuele Formule 1-kalender downloaden.

Formule 1-baas Bernie Ecclestone wil de Formule 1-kalender in 2009 uitbreiden naar twintig Grand Prix per seizoen, met als toevoeging: Abu Dhabi. Ook ziet hij graag één of twee nachtraces op de kalender verschijnen, mogelijk in Japan of China. Als Formule 1-fan wil je daar natuurlijk niets van missen. Dat hoeft ook niet, want je kunt in één keer de actuele Formule 1-kalender downloaden in je elektronische agenda, via kalenderportal MarkThisDate.com. De Formule 1-kalender (seizoen 2007) is beschikbaar in verschillende bestandsformaten, waaronder Outlook, Lotus Notes, iCal, 30 Boxes, Korganizer, Palm Desktop, Google Calendar, Vista Calendar en vele andere formaten.

Het downloaden van de Formule 1-kalender via de site is gratis. "Wij verdienen het geld uiteindelijk via adverteerders die in de kalenders vermeld willen staan om in contact te komen met F1 liefhebbers," zegt Wilfred Stegeman, marketingmanager van MarkThisDate. "Gebruikers hoeven niet bang te zijn dat zij overstelpt worden met reclame. Iedere keer dat een evenement uit de kalender plaatsvindt, verschijnt er per kalender slechts één advertentie van één adverteerder."

Over MarkThisDate.com
MarkThisDate.com is in maart 2006 gestart en biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders te downloaden, maar ook zelf toe te voegen. Inmiddels zijn er al ruim 1100 kalenders geplaatst. Daarnaast biedt MarkThisDate.com webmasters de mogelijkheid om de kalenders op hun eigen site te plaatsen. En bedrijven hebben de mogelijkheid om via Calvertising, het advertentiemodel van MarkThisDate, te adverteren in de kalenders. Vanaf de lancering in maart 2006 werden het speelschema van het WK Voetbal (ruim 30.000 downloads) en het speelschema van Feyenoord (ruim 20.000 downloads) tot nu toe het meest gewaardeerd. Toch kunnen bezoekers op de site meer vinden dan alleen voetbal. Ook veel Amerikaanse sporten zoals basketbal en honkbal, nationale feestdagen uit diverse landen en de verschillende schoolvakanties zijn er te vinden.





MarkThisDate.com