Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven



:: 9 feb 2007

Kenniscentrum GOC werft jongeren

Kom in het leerbedrijf. Zo heet de landelijke actieweek waarin bedrijven hun deuren open zetten voor vmbo-leerlingen om kennis te maken met de echte beroepspraktijk. De week is dit jaar van 19 tot en met 23 maart. Inmiddels zijn er voor ruim 13.000 leerlingen bedrijfsbezoeken aangevraagd in diverse bedrijfstakken. Kenniscentrum GOC organiseert dit voor de grafimediabranche. Ter ondersteuning van de bedrijven die jongeren graag een kijkje in de keuken gunnen, presenteert het kenniscentrum een pakkende nieuwe wervingsbrochure.

Van mij!
Grafimediabedrijven hebben er alle belang bij jongeren te interesseren voor het grafimediavak. De belangstelling van jonge mensen voor een baan in de techniek neemt sterk af. De grafimediabranche ontgroent mede hierdoor in rap tempo. Kom in het leerbedrijf is dan ook een welkom initiatief om hierin verandering te brengen. En met de nieuwe wervingsbrochure Van mij! biedt Kenniscentrum GOC de bedrijven een nieuw instrument om jongeren warm te maken voor een opleiding en baan in de grafimedia.

Bestellen
Bedrijven die wel eens jongeren ontvangen, kunnen de brochure kosteloos bestellen. Dat kan per e-mail via info@goc.nl. Een PDF van de brochure is te downloaden op www.grafimedia-ietsvoorjou.nl.