Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden aan de Grift

Vanaf maandag 19 maart verricht Gemeentewerken, Werf Feijenoord, in opdracht van de deelgemeente Feijenoord, werk-zaamheden aan de Grift. Het gaat om herbestrating van de rijweg en het opnieuw betegelen van het voetpad. Het werk duurt ongeveer acht weken en is naar verwachting op vrijdag 25 mei 2007 gereed.

Weg geheel afgesloten
Tijdens de werkzaamheden is het weggedeelte in zijn geheel afgesloten. Het verkeer wordt via verwijzingsborden omgeleid.

Overlast
In bovengenoemde periode zult u als omwonende ongetwijfeld overlast ondervinden van de werkzaamheden. Deze overlast is helaas niet te voorkomen. Gemeentewerken doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken en streeft ernaar het werk vóór 25 mei af te ronden. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer K. van Neck of het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer: (010) 217 14 00. In de uitvoeringsperiode doen we een beroep op uw medewerking.

Van 19 maart tot 25 mei 2007 is Gemeentewerken aan de Grift bezig met herbestrating van de rijweg en het opnieuw betegelen van het voetpad.